Cavallers Europeistes

El blog de la Penya del Cava del Club Esportiu Europa

L’Europa es torna a situar en posicions de promoció d’ascens

141109-primerequip-6Després de dues derrotes consecutives, l’Europa s’ha situat de nou en posicions de play-off d’ascens a Segona B gràcies a la victòria d’aquest diumenge al Nou Sardenya davant del Peralada (2 a 1). El conjunt escapulat ha fet un bon partit i ha sabut controlar el mig del camp i crear ocasions clares, suficients per haver sentenciat el partit sense haver de patir en els darrers minuts, com ha succeït. Els visitants s’han avançat al marcador gràcies a un xut llunyà que Rafa Leva ha refusat de manera providencial, però el rebot ha quedat mort a l’àrea petita i Jaume Duran ha rematat a plaer. La remontada ha anat a càrrec dels nostres Javis, Javi Lara i Javi Sánchez, que han fet els gols de la victòria. El primer ha transformat un penal sobre Sánchez al minut 39 de la primera part. I amb la represa de la segona part i les múltiples arribades de l’Europa, ha arribat el gol de la victòria. Amb tot, els escapulats han sumat tres punts contra un rival directa, se situa a la quarta plaça de la lliga a quatre punts del Rubí i acaba amb la mala ratxa després de dues derrotes consecutives, una a Rubí precisament i l’altra a Gavà.